Dünden Kalanlar Dergimiz Ocak 2018

Bilginin baş döndürücü bir hızla ilerlediği çağımızda, geleceğin inşasında söz sahibi olmak için düş kuran ve bilgi üreten olmak gerekir. Bunun için mevcutla yetinen değil onu geliştiren, verimliliğini arttıran, dünya ile rekabet edecek yeni üretimlere ve çalışmalara ihtiyaç vardır. Okul faaliyetlerimizi belgelemek, haberleştirmek, bizden sonrakilere taşımak için DÜNDEN KALANLAR 2017 ile sizlerin huzurunda olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu çalışmalarda emeği geçen yönetici, öğretmen ve öğrencilerime teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Dünden Kalanlar'ın değerlerimizin konuşulup yazıldığı, baki kalan bu kubbede bir hoş seda olması dileğiyle.

24.01.2018 289

Haber Ayrıntıları

"Haberimizi beğenirseniz sayfanın altında bulunan "BEĞEN" düğmesine basmayı unutmayın."

"FACEBOOK, TWITTER, GOOGLE PLUS ve LINKEDIN düğmelerini kullanarak haberimizi paylaşabilirsiniz."

24-01-2018