Mustafa İSABETLİ - Okul Müdürümüz

• İlkokul: İçerenköy Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu
  • Lise: Kadıköy İmam Hatip Lisesi
  • Lisans: Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi
  • Yüksek Lisans: İstanul Sebahattin Zaim Üniversitesi-Eğitim Yönetimi ve Denetimi

ÇALIŞTIĞI KURUMLAR

• Kadıköy İmam Hatip Lisesi Maltepe şubesi
  • Ordu Aybastı İmam Hatip Lisesi
  • Maltepe İmam Hatip Lisesi
  • Orhangazi Anadolu İmam Hatip Lisesi

1970 yılında Kastamonu ili Araç ilçesinde doğdu. İlköğretimini İçerenköy Yahya Kemal Beyatlı İlkokulunda, ortaöğretimini Kadıköy İmam Hatip Lisesinde tamamladı. 1993 yılında Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. İstanul Sebahattin Zaim Üniversitesinde Eğitim Yönetimi ve Denetimi yüksek lisansını tamamladı.
1.5 sene Kadıköy İmam Hatip Lisesi Maltepe şubesinde ücretli öğretmenlik yaptı. Askerliğini Kars Sarıkamışta tamamladıktan sonra 1995 yılında ise Ordu Aybastı İmam Hatip Lisesine, 1997 yılında ise Maltepe İmam Hatip Lisesine tayin oldu. 2012 yılında Maltepe Orhangazi Anadolu İmam Hatip Lisesine tayin oldu. 2014 yılından itibaren Müdür yardımcısı olarak görev yaptığıokula 4 Ekim 2021 tarihinde müdür olarak atandı. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

(216) 441 2399 Eposta