Bees are our Friends

Maltepe Orhangazi Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak, İngilizce Öğretmenimiz Tuğba ŞEN rehberliğinde ve 9-A sınıfından 7 öğrencimizin katılımı ile “Bees Are Our Friends/Arılar Bizim Dostumuzdur” isimli eTwinning projemiz Kasım ayı itibari ile başlamıştır.

15.12.2023 250

• Proje Adı: Bees Are Our Friends (Arılar Bizim Dostumuzdur)
  • Proje Yürütücü Öğretmeni: TUĞBA ŞEN

Projemiz Türkiye başta olmak üzere ROMANYA, İTALYA, YUNANİSTAN, TUNUS, LİTVANYA ve LETONYA ülkeleri ile ortak yürütülecek olan; öğrencileri etkileşimli, çağdaş ve işbirliğine dayalı birçok etkinliğe dahil edecek çok amaçlı ve uluslararası bir çalışmadır. Öğrenciler ve öğretmenler arıların doğa ve insan yaşamı için önemine farkındalık uyandırırken, aynı zamanda çeşitli Web 2.0 araçları kullanarak ortak ürünler oluşturacak, yabancı dil becerilerini geliştirerek farklı kültürlerdeki paydaşlarla iletişim kuracak ve arıların gizli dünyasını keşfederek, mevcut bilgilerini zenginleştireceklerdir.

PROJECT INTRODUCTION VIDEO LINK
(Proje Tanıtım Videosu)