Güvenli İnternet

“Güvenli İnternet Günü” her yıl şubat ayında, dünyanın dört bir yanında birçok ülkede çocuk ve gençlerin interneti bilinçli ve güvenli kullanmaları konusunda farkındalık oluşturacak çeşitli etkinliklerle kutlanmaktadır. Etkinlikler çevrimiçi, yeni ve mobil teknolojilerin sorumlu kullanımını öğrenmeyi teşvik ediyor. Tuğba Şen öğretmenimiz ve e-twinning proje öğrencilerimiz de bütün paydaşlarımızın katılımı ile uluslar arası “Güvenli İnternet Webinar”ı gerçekleştirdi. Öğrencilerin interaktif etkinliklerle sürece dahil edilmesi temel amaçtı. Kahoot, “Bees are our friends” temalı yapbozlar, farklı sunumlar, poster hazırlama, yarışmalar, bulmacalar, güvenli internet panosunu güncelleme, boyama yapma ve internet temalı kavram ve terimleri keşfetme gibi birçok aktiviteye dahil oldular. Öğretmenimize ve öğrencilerimize çok teşekkür.

20.03.2024 21

“Safe Internet Day” (Güvenli İnternet Günü Etkinliklerimiz) YOUTUBE LİNKİ