HUTBE YARIŞMASINDA 2. OLDUK.

Okulumuzun organize ettiği 26 Mart 2015 Perşembe günü Maltepe Merkez Cami´inde yapılan HUTBE OKUMA YARIŞMASINDA öğrencimiz Muhammet DEMİRYÜREK 2. oldu.

27.03.2015 2961

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen İstanbul İmam Hatip Liseleri Arası Hutbe Okuma İl İçi Bölge Yarışması okulumuzun koordinasyonuyla 26.03.2015 Perşembe günü Maltepe Merkez Cumhuriyet Camii'nde öğlen namazından sonra gerçekleştirilmiş ve bu yarışmada öğrencimiz Muhammet DEMİRYÜREK, 2. olmuştur. Kendisini başarısından dolayı kutlar, bu yarışmaya emeği geçen öğretmenlerimize de teşekkür ederiz.

Yarışmaya katılan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerimizi ve tüm genç İMAM-HATİP adaylarını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Yarışmada sıralama aşağıdaki şekildedir. İlk üç okul il finaline katılma hakkı kazanmıştır.

SIRA

ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI